Ana içeriğe atla

AMASYA YANGIN KAPISI, AMASYA YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI

Amasya Panik Bar (Yangın Kapısı Kilit Mekanizması) Firmamız yangın kapısı satışı yaptığı gibi yangın kapısı malzemeleri satışı yapmaktadır. Yangın kapılarında kilit mekanizması önem arz etmektedir. Bu sebepten dolayı yangın kapılarının kilit mekanizması belli aralıklar ile test edilmelidir. 


Amasya Yangın Kapısı Modelleri; - Tek Kanat yangın kapısı, - Çift Kanat Yangın Kapısı, Kasa Modellerine Göre Yangın Kapısı Modelleri - Sarma Kasa, Eş anlamlı olarak Çektirme Kasa, Kayseri kasa olarak bilinmektedir. - Corner Kasa, Eş anlamlı olarak Tek kasa ve köşe kasa olarak telaffuz edilmektedir.


Amasya Yangın Çıkış kapısı nerede kullanılmaktadır. Yangın çıkış kapılarımız okul, hastane, yurt, otel, Yüksek katlı yapılarda, otoparklarda, işyerlerinde, kullanılmaktadır. Yangın çıkış kapılarının temel amacı en kısa sürede çıkış yapmayı sağlayan beli bir süre yangına dayanıklı kapıdır.


Sertifikalı Yangın Kapısı Amasya Yangın kapılarında en önemli etkenlerden biride sertifikadır. Sertifikasız bir kapı yangın anında ölümle sonuçlanan bir durum ile karşılaşmamıza nede olabilir. Piyasada yangın kapılarının yangına dayanım süreleri 30 dk, 60 dk, 90 dk ve 120 dk firmamızın yangına dayanım süresi 120 dk dır.


ninz yangin kapisi izmir , yangin kapi kolu , yangin kapisi montaji nasil yapilir , endoor yangin kapisi , yangin kapi fiyati


Yangın Çıkış Kapısı Özellikleri Amasya; -120 Dakka sertifikalı, -Panik Bar kilit sistemli (push bar) -Duman Contalı -Yaylı Menteşe sistemlidir. - Elektro Statik boyalıdır. - Kasa 1,5 mm kalınlığında, -Kanat 1 mm kalınlığında, -62 mm kanat kalınlığı bulunmaktadır. -Panik bar kilit mekanizmasının altında exra destek sacı bulunmaktadır. -Menteşe sistemi kaynaklı ve vidalıdır. En boydaki duruma göre 3 menteşe kullanılmaktadır.


Yangın Kapısı Amasya firması, Yangın kapılarımız yangın yönetmeliğine uygun ve sertifikalıdır. Amasya yangın kapısı imalatçıları arasında kalite ve fiyat konusunda en iddialı firmayız. Stoklarımızda yangın çıkış kapıları bulunmaktadır. Firmamız adana ‘ya yangın kapıları gönderimi yapmaktadır.


Amasya Yangına dayanıklı kapı, Panik Barlı Kapı, Yangın merdiveni kapısı olacak’ta bilinmektedir. Yangın Çıkış kapısı fiyatları için iletişime geçmeniz yeterlidir.


Amasya Yangın kapısı fiyat; Yangın çıkış kapılarının fiyatları kapının sahip olduğu nitelik ve ölçüye göre değişiklik göstermektedir. Güncel yangın kapısı fiyatları için firmamız ile iletişim geçmeniz yeterlidir. Yangın Kapısı Tespitinde alıcının dikkat etmesi gereken noktalar; - Yangın Kapısı Sertifikalı Var mı? - Yangın kapısı ile birlikte panik bar kilit sistemi verilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Firma Ekleme - Firma Ekleme Sitesi Ankara

Ankara Firma Rehberi Tamamen ücretsiz olup. Firmanızın adres telefon ve resim bilgini yükleyebilirsiniz.  Bu sayede Ankara firma Ekleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ankara İş Rehberi sistemi ne verilerinin girişini yaparken özgün içerik eklemeye gayret gösterin. Özgün içerik ile google de daha kolay görünmenizi sağlayacaktır. Ankara Google Site Ekleme işlemi ile siteniz google, Yandex ve dire büyük arama motorlarında gözükecektir. Ankara Firma Rehberi ile firmanızı ücretsiz kolayca ekleyebilirsiniz. Ankara Firma Ekleme işlemi sayesinde Ankara ilinde bulunan işlerin İnternet yolunu açarsınız. http://a-medya.net/firma-ekle  Ankara Firma Ekleme İşlemi İçin linke Tıklayın Ankara Firma Ekleme Size Fayda Kazandıracak; Daha Fazla Telefon Trafiği Daha Kaliteli iş, Ücretsiz reklam yöntemi ile daha çok kazanç Zaman Tasarrufu sağlayacaktır.

Ağrı Firma Ekleme Sitesi, Bedava Firma Ekleme

Ağrı Firma Ekleme Size Fayda Kazandıracak; Daha Fazla Telefon Trafiği Daha Kaliteli iş, Ücretsiz reklam yöntemi ile daha çok kazanç Zaman Tasarrufu sağlayacaktır. Ağrı Firma Rehberi ile firmanızı ücretsiz kolayca ekleyebilirsiniz. Ağrı Firma Ekleme işlemi sayesinde Ağrı ilinde bulunan işlerin İnternet yolunu açarsınız. Ağrı İş Rehberi sistemi ne verilerinin girişini yaparken özgün içerik eklemeye gayret gösterin. Özgün içerik ile googlede daha kolay görünmenizi sağlayacaktır. Ağrı Google Site Ekleme işlemi ile siteniz google, Yandex ve dire büyük arama motorlarında gözükecektir. Ağrı Firma Rehberi Tamamen ücretsiz olup. Firmanızın adres telefon ve resim bilgini yükleyebilirsiniz.  Bu sayede Ağrı firma Ekleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Adıyaman Firma Ekleme, Firma Ekleme Sitesi Adıyaman

Adıyaman Firma Ekleme Size Fayda Kazandıracak; Daha Fazla Telefon Trafiği Daha Kaliteli iş, Ücretsiz reklam yöntemi ile daha çok kazanç Zaman Tasarrufu sağlayacaktır. Adıyaman İş Rehberi sistemi ne verilerinin girişini yaparken özgün içerik eklemeye gayret gösterin. Özgün içerik ile google de daha kolay görünmenizi sağlayacaktır. Adıyaman Firma Rehberi Tamamen ücretsiz olup. Firmanızın adres telefon ve resim bilgini yükleyebilirsiniz.  Bu sayede Adıyaman firma Ekleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Adıyaman Google Site Ekleme işlemi ile siteniz google, Yandex ve dire büyük arama motorlarında gözükecektir. Adıyaman Firma Rehberi ile firmanızı ücretsiz kolayca ekleyebilirsiniz. Adıyaman Firma Ekleme işlemi sayesinde Adıyaman ilinde bulunan işlerin İnternet yolunu açarsınız.